مجله تک فرش

مقایسه فرش های پشمی و پلی پروپیلن

قالیچه های صد در صد پشمی به صورت دست‌باف هستند و در آنها از متریال‌های […]

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
مقایسه فرش های پشمی و پلی پروپیلن
  • قالیچه های صد در صد پشمی به صورت دست‌باف هستند و در آنها از متریال‌های طبیعی استفاده می‌شود، قالیچه‌های ماشینی مثل پلی‌پروپیلن هم که با دستگاه بافته می‌شوند از مقرون به صرفه ترین مواد ساخته شده‌اند.قالیچه پشمی می توانند پنجاه سال یا بیشتر عمر کنند. فرش‌های ماشینی معمولا بین سه تا پنج سال عمر مفید دارند. شستشو و تمیز کردن هر دو نوع فرش آسان است.

    فرش‌های پشمی لطیفتر و باکلاس‌تر از فرش‌های ماشینی هستند. فرش‌های پشمی در برابر اشتعال مقاومتر هستند اما مواد شیمیایی موجود در فرش‌های ماشینی قابلیت اشتعال بالایی دارند. فرش‌های ماشینی ارزانتر کم دوام تر هستند و می‌توانند برای محیط زیست مضر باشند. انواع مختلف مواد مصنوعی از مشتقات نفتی گرفته شده و در روند تولید با مواد شیمیایی مضر ترکیب می‌شوند. بنابراین مواد مصنوعی ترکیبات و خواص شیمیایی گوناگونی دارند. فرش‌های پلی‌پروپیلن با الیاف تثبیت کننده UV معمولا برای فضای باز ساخته می‌شوند. آنها از نظر رنگ و بافت تفاوت‌های جزیی دارند، اما عامه مردم نمی‌توانند تفاوت بین مواد مصنوعی را تشخیص بدهند.

    فرش پلی‌پروپیلن چیست؟

    فرش پلی‌پروپیلن چیست؟

    مصنوعاتی مثل فرش‌های پلی‌پروپیلن (که به الفین هم شناخته می‌شوند)، نایلون، آکریلیک یا پلی‌استر با استفاده از الیاف مصنوعی ساخته می‌شوند. مواد فرش‌های پلی‌پروپیلن در آزمایشگاهها از نفت ساخته می‌شوند و سپس برای بافت ماشینی به کارخانجات فرش بافی فرستاده می‌شوند.

    فرش پشمی چیست؟

    فرش‌های پشمی دستباف هستند و برای آنها از پشم طبیعی بافته استفاده می‌شود. صدها گره زده می‌شود تا نقش و گره‌های پیچیده‌ای پدید آید. تک فرش دارای بهترین مجموعه فرش است که تنوع زیادی دارند.

    ده نکته برای انتخاب از بین فرش‌های پشمی و فرش‌‌های پلی‌پروپیلن

    نکته اول: بررسی بافت فرش

    فرش‌های پشمی بافتی طبیعی دارند، اما بافت فرش‌‌های پلی‌پروپیلن ظریف‌تر و صاف‌تر است. پلی‌پروپیلن بافتی مصنوعی دارد و وقتی روی آن پا می‌گذارید نرمی بیشتری حس می‌کنید. فرش پشمی بسته به نوع خرید شما می‌تواند ضخیم یا ظریف‌تر باشد، اما ضخامت مواد مصنوعی معمولا یکدست است.

    نکته دوم: بررسی رنگ فرش

    طیف رنگی فرش‌‌های پشمی بسیار گسترده است، اما فرش‌‌های پلی‌پروپیلن فقط در یکی دو رنگ موجود هستند. همینطور فرش‌‌های پشمی ترکیب بهتری با انواع مختلف مبلمان بوجود می‌آورند و وقتی فرش پشمی می‌خرید می‌توانید آن را با اندازه‌ای رنگی مختلف هماهنگ کنید، در حالیکه فرش‌‌های پلی‌پروپیلن ویژگی این چنینی ندارند.

    نکته سوم: انتخاب جنس بر اساس سبک زندگی

    اگر بچه کوچک یا حیوان خانگی دارید، فرش پشمی گزینه بهتری است چون کثیفی را نشان نمی‌دهد. همینطور لکه و موی حیوانات خانگی روی این فرش‌ها کمتر به چشم می‌آید. فرش‌های پشمی گرانترند اما دوام بیشتری دارند، بنابراین اگر به دنبال خرید فرشی بادوام هستید، فرش پشمی را انتخاب کنید.

    نکته چهارم: مقایسه قیمت‌ها

    قیمت فرش پشمی زیاد است اما معمولا هر ریالی که برای آن می‌پردازید ارزش دارد، چون سالیان سال خیالتان بابت تعویض فرش راحت است. فرش‌های پلی‌پروپیلن ارزانتر هستند و اگر نمی‌خواهید هزینه زیادی بابت فرش زیر پایتان بپردازید گزینه خوبی برای شماست. قبل از اینکه تصمیم جدی برای خرید بگیرید، قیمت این فرش‌ها را با هم مقایسه کنید. اگر می‌خواهید پول خود را پس‌انداز کنید به سراغ فرش پلی‌پروپیلن بروید.

    نکته پنجم: تمیز کردن کدام فرش راحت‌تر است

    اگر بچه کوچک یا حیوان خانگی دارید باید به خاطر داشته باشید که قالیچه پشمی را نمی‌توانید در ماشین لباسشویی بیندازید، چون که فرش چروک و در نهایت خراب می‌شود. اگر این موضوع خیلی برای شما حائز اهمیت است بنابراین فرش ماشینی بخرید. قبل از خرید به دنبال جنسی بروید که راحت‌تر تمیز می‌شود. قالیچه ‌های پلی‌پروپیلن راحت‌تر تمیز می‌شوند و می‌توانید آنها را در ماشین لباسشویی بشویید.

    نکته ششم: قالیچه‌ای را انتخاب کنید که حس بهتری به آن دارید

    بهترین راه برای تصمیم‌گیری این است که شخصا روی قالیچه پشمی یا پلی‌پروپیلن را دست بکشید. قبل از اینکه بخواهید هر کدام از این دو قالیچه را بخرید ببینید لطافت کدام قالیچه را می‌پسندید. اگر نکات قبلی را مد نظر قرار داده‌اید می‌توانید با توجه به این موضوع قالیچه مد نظر خود را انتخاب کنید. خانواده هم قدر انتخاب شما را می‌داند.

    نکته هفتم: میزان آمد و شد

    اگر محل قرارگیری قالیچه خیلی پر رفت و آمد است، اصلا به فرش پشمی فکر نکنید. چون اگر فرش‌‌های پشمی خیلی پا بخورد زود خراب می‌شوند. بهتر است پول و وقت خود را برای قالیچه‌ای هدر ندهید که مجبورید خیلی زود آن را عوض کنید. برای محیط‌های پر رفت و آمد بهتر است سراغ فرش‌های پلی‌پروپیلن بروید چون در این شرایط دوام بیشتری دارند.

    نکته هشتم: در نظر گرفتن دمای محیط

    فرش پلی‌پروپیلن برای آب‌ و هوای سردتر مناسب‌تر است چون فرش‌های پشمی تحملی که در هوای گرم دارند را در آب و هوای خیلی سرد ندارند. اما اگر بیرون خیلی گرم است، فرش پشمی انتخاب بهتری است زیرا می تواند راحتی بیشتری را در این شرایط ایجاد کند.

    نکته نهم: عمر فرش

    وقتی می‌خواهید فرش بخرید به دنبال جنسی باشید که بادوام باشد و خیلی سریع پاره و فرسوده نشود. قیمت قالیچه های صد در صد پشمی از قالی‌های پلی‌پروپیلن گرانتر است چون عمر طولانی‌تری دارند. اما اگر به دنبال جنسی ارزانتری هستید می‌توانید فرشهایی بخرید که از الیاف مصنوعی بافته شده‌اند، مثل آکریلیک، نایلون یا پلی‌پروپیلن. باید یکبار برای چند سال فرشی را خرید و نباید اینطور باشد که هر سال یا هر دو سال یکبار مجبور باشید آنرا عوض کنید. بنابراین فرش خود را عاقلانه انتخاب کنید.

    نکته دهم: در نظر گرفتن کفپوش

    اگر کفپوش شما نو و سالم است، فرش‌های پشمی گزینه ای عالی برای جلوگیری از خطرات احتمالی مانند زمین خوردن روی سطح ناهموار است. اما اگر کفپوش کهنه و وارفته است و امکان دارد برامدگی های آن در تار و پود فرش گیر کند و به آن بچسبد، بهتر است قالیچه ‌ای را انتخاب کنید که از جنس الیاف مصنوعی مثل پلی‌پروپیلن باشد.

    آیا می دانستید پشم عایق طبیعی صداست؟

    پشم مانع پژواک صدا در خانه می‌شود و شما را در مقابل سر و صداهایی که در ترافیک بیرون خانه وجود دارد در امان نگه می‌دارد. رایج ترین نوع پشمی که در فرش‌های پشمی استفاده می شود، پشمینه یا کامواست. این اصطلاح کلی برای توصیف پارچه ها و الیاف مختلفی به کار می‌رود که از نخ پشمی بافته شده‌اند. الیاف کوتاه پشمی ریسیده می‌شود تا الیاف نرم و طویل پلی‌پروپیلن بدست آید تا بعداً در بافت دستی فرش مورد استفاده قرار گیرد. الیاف کوتاهتر شانه نمی شوند تا همانند نخ فاستونی صاف و یکدست در بیایند. نخ فاستونی بیشتر در شلوارهای پشمی استفاده می شود که جلوه لطیف، نازک و اطلسی لباس حائز اهمیت است. این نخ بافتی نرم و لطیف را بوجود می‌آورد. با استفاده از این تکنیک، بافت تک تک الیاف نخ مثل پارچه های فاستونی کاملا مشخص نیست. در حال حاضر اگر قالیباف بخواهد بافتن فرش پشمی را شروع کند و شما خانه خود را به آن مزین کنید، نیاز به زمان سه تا چهار ماهه خواهد داشت. همچنین سایز فرش‌های پشمی متنوع است؛ مثلا ۱۲×۹، ۱۰×۸، ۱۴×۱۰.

    عمر این دو نوع فرش چقدر است؟

    وقتی پای کیفیت به میان می‌آید، مشتری درباره عمر فرش می‌پرسد. دوام فرش‌های ابریشم مصنوعی و پشمی چقدر است؟

    عمر قالیچه پشمی

    اگر از فرش‌های پشمی به خوبی نگهداری شود حداقل پنجاه سال مهمان خانه شما هستند و می توانند تا نسل ها به عنوان میراثی ماندگار مورد استفاده قرار گیرند. پشم یکی از با دوام ترین الیاف در طبیعت است. شما می‌توانید قالیچه پشمی خود را نسل به نسل به دست فرزندان و نوه‌های خود بسپارید. فرش‌های پشمی به دلیل دوام و کمیابی می توانند به اجناس فوق‌العاده با ارزشی برای سرمایه گذاری تبدیل شوند و مانند فرش‌های پشمی عتیقه به فروش برسند. پشم دارای بافت موج دار و شکل مارپیچی است که موجب می‌شود برای محل‌های پر رفت و آمد ایده آل باشد. سطح پشم در طول سالهای سال پا خوردن و وزن مبلمان نمی‌خوابد. فرش‌های رانر پشمی هم درست مانند چرم مرغوب، با افزایش سن ظاهر لوکس تر به خود می‌گیرند و از روز اولی که به خانه آورده‌اید زیباتر می‌شوند.

    عمر قالیچه ابریشم مصنوعی

    عمر معمول فرش پلی پروپیلن، نایلون، اکریلیک یا پلی استر که بصورت حرفه‌ای شستشو شده باشد سه تا پنچ سال است. فرش‌های مصنوعی به اندازه فرش‌های پشمی در برابر رفت و آمد مقاوم و پاخور نیستند. تمامی فرش‌های الیاف مصنوعی مانند پشم دارای ساختار طبیعی مارپیچ مانند نیستند، یعنی ساییدگی و پارگی این الیاف در محیط ‌های پر تردد و زیر فشار مبلمان بیشتر است. نایلون با دوام ترین الیاف مصنوعی است. با این حال باز به پای پشم نمی‌رسد. نایلون الیافی انعطاف پذیر است (به همین خاطر با دوام در نظر گرفته می‌شود) و محکم‌ترین الیاف مصنوعی است. در فرش پلی پروپیلن از گرانترین الیاف مصنوعی استفاده می‌شود. اکریلیک هم مانند نایلون با دوام و دارای خاصیت ارتجاعی است. درست مانند نایلون هرچه تک تک الیاف محکم‌تر باشند، فرش صخیم تر است. برای تمیز کردن فرش پلی‌پروپیلن از بهترین پاک کننده‌های مایع استفاده کنید. پلی پروپیلن یا الفین، رایج ترین مواد مصنوعی است که برای موکت و فرش الیاف مصنوعی استفاده می‌شود. فرش پلی پروپیلن که از پلی پروپیلن مصنوعی ساخته شده و به الفین نیز معروف است برای مناطق پر رفت و آمد مناسب است. این فرش از نوع پشمی آن ارزانتر است.

    آیا فرش‌‌های پلی‌پروپیلن برای کودکان خطری ندارد؟

    فرش‌های پلی پروپیلنی که غیر قابل اشتعال هستند برای کودکان بی خطر است. پلی پروپیلن با مواد شیمیایی ترکیب می شود تا در برابر لکه (به جز لکه هایی که بر پایه روغن هستند) مقاوم شود و قیمت کمتری نسبت به نایلون دارد. پلی پروپیلن که برای ساخت چمن مصنوعی نیز استفاده می شود، دومین الیاف مصنوعی است که از کمترین انعطاف پذیری برخوردار است. این ماده دارای تحمل سایش کم و نقطه ذوب پایین است. یک فرش ۱۰۰٪ پلی پروپیلن به راحتی دچار سایش می شود، خیلی زود کدر می شود و باید از منابع گرما از جمله پنجره های آفتاب گیر دور نگه داشته شود.

    پلی استر ارزان ترین ماده فرش برای کارخانه است. همچنین گفته می شود این اولین فرشی است که دچار وارفتگی و پارگی می‌شود. پلی استر دارای کمترین میزان انعطاف پذیری در میان الیاف های مصنوعی است و به سرعت کهنه می‌شود. ضمانت فرش‌های شگی پلی استری هرگز شامل عدم خوابیدگی پرزها یا پارگی نمی‌شود فقط به این دلیل که پلی استر پاخور خوبی ندارد.

    رنگ تمام الیاف مصنوعی زمانی که به شکل مایع هستند به آنها داده می شود چون مواد پس از پردازش قادر به جذب و حفظ رنگ نیستند. این رنگها هرگز محو نمی شوند اما ممکن است با گذشت زمان به زردی بزنند و اگر در معرض مواد شیمیایی و نور آفتاب قرار بگیرند احتمال دارد به سفیدی بزنند. بهتر است بگوییم که فرش‌های مصنوعی به نوعی در طول زمان ممکن است تغییر رنگ دهند. فرش‌های الیاف مصنوعی هم درست مثل وسایل دیگری که از پلاستیک ساخته شده‌اند مدتی عمر مفید دارند و پس از پارگی و فرسودگی باید آن را دور انداخت.

    نحوه تمیز کردن فرش‌های پشمی و قالیچه ‌های الیاف مصنوعی

    چون هر دو فرش از نظر جنس و عمر با هم فرق دارند، قبل از تمیز کردن هر یک باید نکات مهمی را در نظر گرفت.

    تمیز کردن فرش پشمی

    علیرغم شایعاتی که وجود دارد تمیز کردن فرش پشمی خیلی هم آسان است. فرش‌های پشمی محفظه‌های بسیار ریزی دارند که گرد و غبار و موی حیوانات را می‌پوشاند. با اینکه این فرش‌ها را باید هر یک یا سه هفته یکبار جارو کشید اما همیشه ظاهری تمیز و باطراوت دارند که به خاطر طرح و ساختار آن هست. اگر مهمان داشته باشید اصلا متوجه نمی‌شود که فرش را جارو نکرده‌اید! اگر اتفاقی فرش لکه شد پارچه‌ای را با محلول آب و سرکه سفید نمدار کنید و به مدت پانزده دقیقه روی قسمت لکه شده بگذارید تا هیچ اثری از لکه بر جا نماند. پشم بطور طبیعی آب‌گریز یا دافع آب است. پشم لکه‌هایی که بر پایه آب هستند را جذب نمی‌کند، برای همین گزینه مناسبی برای اتاق غذاخوری و محل‌هایی است که احتمال لکه شدن فرش زیاد است.

    تمیز کردن فرش پلی‌پروپیلن

    به دلیل مواد مصنوعی، تمیز کردن فرش‌های پلی پروپیلن، پلی استر و نایلون نیز ساده است. لکه های حاوی آب بالای الیاف می‌مانند و به راحتی با یک پارچه مرطوب پاک می‌شوند. گرد و خاک هم مانند لکه ها بالای الیاف می‌نشیند. فرش‌های پلی پروپیلن، نایلون و پلی استر مانند فرش‌های پشمی دارای محفظه ‌های ریز نیستند. فرش‌ پلی‌پروپیلن را باید هر روز جارو زد تا خانه ظاهری کر و کثیف به خود نگیرد. فرش‌های مصنوعی مستعد لکه شدن با مواد روغنی هستند. چربی پوست یا کثیفی ‌های پنجه‌ سگ به فرش می‌چسبند و لازم است فرش‌هایی که الیاف مصنوعی دارند حداقل سالی یکبار به طور حرفه‌ای تمیز شوند. مزیت بزرگی که الیاف فرش مصنوعی دارند این است که آنها منفذ ندارند و بو را به خود نمی‌گیرند.

    تفاوت در طراحی

    حتی در بهترین فرشهای الیاف مصنوعی کاملا مشخص است که طرح کمی نامتعارف و زمخت است و نسبت به فرش‌های پشمی جزییات کمتری در آن کار شده است. پایین فرش تصویر کاملا معکوسی از طرح بالای فرش است. پرزها با چسب به قسمت پلاستیکی متصل می‌شود. همانطور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید، طرح فرش ۱۰۰٪ پلی پروپیلن دارای جزئیات کمتری نسبت به فرش پشمی است. توجه به جزئیات در فرش پشمی در نتیجه صدها سال تخصص در هنر فرشبافی است. یکی از مشکلات در طراحی فرش‌های مصنوعی این است که نمی توان آنها را بیش از حد رنگ آمیزی کرد. اما فرش پشمی آبی رنگی که در تصویر بالا نشان داده شده است را ببینید! ما امروزه عاشق ترکیب وسایل مدرن و عتیقه هستیم!

    طرح و نقش فرش پشمی و ویژگیهای آن

    فرش دستباف پشمی نرم، لوکس و لطیف است. صدها گره در کنار هم بافته شده‌اند و طرح و نقشی زیبا خلق می‌کنند. این فرش‌ها پرزی نرم و محکمی دارند. پشم، الیافی کاملا طبیعی است، به این معنی که هر نخ آن بطور طبیعی مجعد است. پشت فرش‌های پشمی نرم است و به چوب یا موکت کفپوش آسیب نمی‌رساند.

    طرح و نقش فرش الیاف مصنوعی

    وقتی فرش‌های الیاف مصنوعی را برای اولین بار به خانه می آورید نرم و لطیف به نظر می‌رسند اما با گذشت زمان سفت و پلاستیکی می‌شوند. در بین فرش‌ها نایلون از همه لطیف‌تر است، اما همانطور که قبلاً گفتیم هرچه الیاف نایلون نرمتر باشد فرش از دوام کمتری برخوردار است. با فرسوده شدن پرز مصنوعی و پا خوردن فرش و فشار مبلمان و اثاثیه، فرش خیلی زود سفت و شکننده می‌شود. پشت فرش‌های مصنوعی با محافظ پلاستیکی سفتی پوشانده شده است که باعث سرخوردن و خراشیدن کفپوش چوبی می‌شود.

    آیا پلی‌پروپیلن بی‌خطر است؟

    بله! فرش پلی پروپیلن کاملاً بی‌خطر است چون حاوی هیچگونه مواد شیمیایی مضری نیست. پلی‌پروپیلن از پلاستیک خالص و نرم ساخته شده است؛ انعطاف پذیری و نرمی از ویژگی های اصلی موکت و قالی‌های پلی‌پروپیلن است.

    نکته مهم: بسیاری از مشتریان هنگام خرید فرش انگشتان خود را روی پرز فرش می‌کشند تا کیفیت آن را بررسی کنند. این کار به حس ادراکی معروف است. این کار را نکنید! وقتی به دنبال فرشی با کیفیت هستید نمی‌توانید صرفا انگشتان خود را روی پرز و ریشه فرش بکشید.

    آیا این فرش‌ها قابل اشتعال هستند؟

    پشم: بطور طبیعی مانع انتشار شعله می‌شود. پشم به جای اینکه بسوزد، نیمسوز و ذغالی می‌شود و با خاموش شدن خود به خودی لایه‌ای را بوجود می‌آورد که از گسترش آتش جلوگیری می‌کند. پشم به دلیل خاصیت ارتجاعی که دارد در تجهیزات آتش نشانان و هواپیماها استفاده می‌شود. اصلا نگران نباشید که ممکن است فرش پشمی باعث آتش‌سوزی در خانه بشود.

    فرش پلی‌پروپیلن: سئوال مهمی که همیشه مطرح می‌شود این است که آیا این فرش‌ها برای نوزادان بی‌خطر است؟ مواد اولیه‌ای که در این فرش‌ها استفاده شده نفت است بنابراین در برابر آتش می‌سوزند و ذوب می‌شوند. اگر فرش در معرض حرارت قرار گیرد و ذوب شود، ممکن است به پارکت یا موکت زیرین آسیب برساند؛ مخصوصاً اگر جنس موکت پلی پروپیلن باشد که متداول‌ترین ماده برای موکت است که در سرتاسر خانه فرش می‌شود. در صورت شروع آتش سوزی تنها راه خاموش کردن آتش‌گرفتگی فرش با الیاف مصنوعی استفاده از کپسول آتش نشانی خانگی یا تماس با آتش نشانی است. فرشی که جنس آن صد در صد پلی پروپیلن بوده ذوب شده و کفپوشهای خانه را از بین میبرد.

    اگر الان به گذشته و روزهایی فکر کنید که با عروسک ها بازی می‌کردید، می‌فهمید که چرا مادرتان اجازه نمی داد موهای عروسک دوست‌داشتنی خود را با اتو مو فر یا صاف کنید.

    تاثیرات محیطی

    پشم

    بسته به نژادی که گوسفندان دارند سالی یک یا دو بار پشم چینی می‌شوند تا در موارد دیگر مورد استفاده قرار بگیرند. پشم الیافی طبیعی است و چیدن آن ضرری برای طبیعت یا گوسفندان ندارد. پشم ضد حساسیت است و دوباره روی بدن گوسفند رشد می‌کند. برخلاف فرش‌هایی که از چرم و پوست این حیوانات ساخته می‌شود، پشم چینی ضرری برای آنها ندارد؛ و در واقع آنها دوست دارند پشمشان چیده شود. آنها هم درست مثل ما از اصلاح موهایشان احساس سبکی می‌کنند.

    مواد مصنوعی

    فرش‌های الیاف مصنوعی وقتی در کارخانه تولید می‌شوند و حتی در خانه، ترکیبات آلی فرّار و سمی متصاعد می‌کنند که وارد جریان هوا می‌شود. در حین تولید این نوع فرش از موادی مانند نفتالین برای جلوگیری از بیدزدگی و همینطور مواد غیر جاذب لکه استفاده می‌شود که در بروز تنگی نفس، خون دماغ شدن و تحریک ورم چشم تاثیرگذار است. این مواد شیمیایی از جمله استایرن و فنوسیکلو هگزان ۴، در لوله های PVC یافت می شوند و عامل بوی نامطبوع فرش هستند. اگر تصمیم دارید فرش مصنوعی فرآوری نشده بخرید، توجه داشته باشید از آنجا که الیاف مصنوعی منفذ ندارند در معرض کپک، قارچ، آتش گرفتن و بیدزدگی هستند. موادی که گلیم‌باف مصنوعی را به محافظ پلاستیکی فرش می‌چسباند ممکن است حاوی لاتکس باشد. اگر کسی در خانه شما به این مواد آلرژی و حساسیت دارد، باید احتمال ایجاد کپک و قارچ و همچنین ماده لاتکس را در نظر بگیرید.

    فرش‌های مصنوعی حاوی ترکیبات آلی فرّار هستند. آیا این موضوع نگران کننده است؟

    بستگی دارد. ترکیبات آلی فرّار می‌تواند به ویژه برای کودکان، زنان باردار و افراد مسن مضر باشد زیرا سیستم ایمنی آنها آسیب پذیر است. شما و خانواده باید وجود ترکیبات آلی در فرشهای مصنوعی را مد نظر قرار دهید.

    کدام فرش بهتر است؟

    در نهایت تصمیم با شماست. بحث انتخاب بین فرش‌های پشمی و فرش‌های پلی‌پروپیلن بستگی به نیازها، دغدغه‌ها و سلیقه‌های فردی دارد. صرف نظر از اولویت‌های خود، با ما تماس بگیرید و هر سئوالی که در مورد فرش‌های پشمی و فرشهای پلی‌پروپیلن دارید را از ما بپرسید. ما بهترین خدمات را به شما ارائه می‌دهیم.

    آیا فرش پشمی از پلی‌پروپیلن بهتر است؟

    هر کدام از این اجناس مزایا و معایب خاص خودش را دارد. از یک طرف فرش‌های پلی پروپیلن بسیار بادوام و مقرون به صرفه هستند. از طرف دیگر فرشهای پشمی ماندگاری بالایی دارند. بستگی دارد که فرش خود را در کدام قسمت خانه قرار دهید. به عنوان مثال فرش پلی‌پروپیلن را می‌توان خارج از منزل استفاده کرد اما فرش پشمی را نه. بنابراین انتخاب شما بستگی به میزان رفت و آمد در ناحیه ای دارد که می‌خواهید آنجا فرش پهن کنید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تلفن پشتیبانی 09338177908 | هر روز هفته از ساعت 8 صبح الی 18 پاسخ گوی شما هستیم

    فروشگاه اینترنتی تک فرش در سال 1394 و با هدف سهولت در خرید فرش ماشینی برای مردم نازنین ایران تاسیس شد , شما با ورود به تک فرش با انبوهی از طرح و نقش فرش ماشینی رو به رو خواهید شد و به راحتی می توانید فرش مورد نظر خود را مشاهده و خریداری نمایید . تک فرش, یک شهر فرش واقعی است که بواسطه حضور در شهر کاشان ( مرکز فرش ایران ) و همکاری را برندهای بزرگی همچون فرش محتشم , فرش لیلی , فرش برنتین , فرش مشهد اردهال , فرش داریوش , قالی سرام , فرش شاهکار صفویه , فرش شاهکار آریایی , فرش سبلان و … کاملترین ویترین فرش ماشینی را داشته باشد . شاید شما قصد داشته باشید برای فضای پذیرایی منزل خود فرش کلاسیک تهیه کنید و فرش های ماشینی با طرح های اصیل ایرانی را میپسندید پس فرش 1500 شانه , فرش 1200 شانه , فرش 1000 شانه , فرش 700 شانه و فرش های 500 شانه گزینه های خوبی برای شما هستند , و یا شاید به دنیال طرح های مدرن هستید و به فرش فانتزی مدرن علاقه مند هستید , از فرش طرح ترک , فرش چهل تکه ( پچ ورک )فرش آشپزخانه , فرش کهنه نما , فرش فرانسوی , فرش پرزبلند شگی , فرش مراکشی , گلیم , و گبه در سایت تک فرش دیدن کنید و طرح مورد را نظر خود را انتخاب و خریداری نمایید و همچنین اگر قصد دارید برای اتاق فرزند دلبندتان فرشی خریداری کنید حتما سری به فرش اتاق کودک در سایت تک فرش بزنید و زیباترین طرح فرش ها را مشاهده کنید . از مزیت های مهم تک فرش می توان به : خرید مستقیم فرش از کاشان با قیمت کارخانه , ارسال رایگان به سراسر کشور, و 7 روز ضمانت بازگشت وجه در صورت نارضایتی اشاره کرد.ما در مجموعه‌ی تک فرش جهت رفاه خرید فرش، خرید اقساطی فرش را نیز به مشتریان ارائه می‌دهیم


    کلیه حقوق این سایت متعلق به تیم تک فرش می باشد.    Copyright @2006 – 2022 Takfarsh.com